Col·laborem

El Gremi adherit a tots els efectes al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques ha portat a terme diferents estudis del sector que han sortit publicats a la revista que trimestralment reben els nostres agremiats.

El Gremi ha mantingut i manté interlocucions i col•laboracions amb diferents estaments de l’Ajuntament de Mataró, amb el qual hem col•laborat en varis projectes com l’exempció del dipòsit de fiança amb el “Certificat de Runes” per tramitar la llicència d’obres.

Així com també amb el Gremi de Constructors d’ Obres de Barcelona i Comarques, l’Institut Gaudí de la Construcció del qual aquest Gremi n’és patró i fundador, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), el Centre Tecnològic Empresarial de Mataró i Maresme, S.A. (CETEMMSA) del qual el Gremi n’és fundador, l’Institut de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), la Junta Arbitral de Consum, el Consell Municipal de Medi Ambient de l’Ajuntament de Mataró, la Federació d’Entitats Empresarials de la Construcció i el Consell Comarcal del Maresme.

A través del Gremi de Barcelona mantenim contactes amb els diferents gremis de constructors de tota la província de Barcelona, tals com de la comarca del Garraf, del Llobregat-Anoia, Badalona, Baix Llobregat, Cerdanyola, Granollers i comarca, Manresa i comarca, Sabadell, Terrassa, Vic…

El Gremi està representat tot l’espectre de petites i mitjanes empreses constructores i promotores. Professionals altament qualificats especialitzats en edificació, treballs de rehabilitació i manteniment, reformes, aïllaments i impermeabilització, estructures, cimentacions, enderrocs, excavacions, obra civil, industrial…

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció.

Edifici “Can Boada”
carrer Pirineus, 17
(cantonada Via Europa)
08303 Mataró (Barcelona)
Telèfon/Fax 93 510 44 75
Mòbil 674 134 854
Correu electrònic info@gremiobresmaresme.org

Intranet | Funciona amb Wordpress | Disseny Web: Claraboia Audiovisual, SCCL

© Gremi de Promotors i Constructors d'Obres de Mataró i Comarca | Avís Legal | Política de Privacitat