Carta de la Junta

Amb gairebé 40 anys d’història i havent passat etapes de tota mena, el Gremi continua representant a totes les micro, petites i mitjanes empreses de la comarca: constructors, promotors i professionals especialitzats.

Després del daltabaix d’aquests anys es comença  a veure una revifada, per aquest motiu és important lluitar junts, construir junts, estem convençuts que junts podem fer més força. Cal establir lligams amb l’administració per afavorir la feina del dia a dia de les empreses agremiades, fomentar la formació professional del nostre sector i informar puntualment els nostres agremiats.

És enriquidor pertànyer a un col.lectiu on les necessitats i els interessos són comuns, perquè és així com podem treballar i buscar més respostes que ens beneficiïn.

El Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca posa a la disposició dels seus agremiats tots els serveis possibles d’informació, formació i assessorament complint d’aquesta manera amb el seu principal objectiu: dotar a les empreses constructores d’una sèrie de serveis per millorar el seu nivell competitiu, disposant dels mateixos serveis d’empreses de gran envergadura.

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció.

Edifici “Can Boada”
carrer Pirineus, 17
(cantonada Via Europa)
08303 Mataró (Barcelona)
Telèfon/Fax 93 510 44 75
Mòbil 674 134 854
Correu electrònic info@gremiobresmaresme.org

Intranet | Funciona amb Wordpress | Disseny Web: Claraboia Audiovisual, SCCL

© Gremi de Promotors i Constructors d'Obres de Mataró i Comarca | Avís Legal | Política de Privacitat