El Gremi

Una mica d’història

El Gremi és una institució arrelada a la societat civil catalana. Els seus orígens es remunten a l’Edat Mitjana. Des de llavors vetlla per la necessitat i els interessos dels seus agremiats.

Entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores continua fidel al seu objectiu de defensar els interessos dels constructors i promotors, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció. És un òrgan de suport a l’activitat quotidiana de les empreses que augmenta dia a dia el ventall de serveis que els ofereix, tot adequant-se als canvis constants que viu tant la societat com el món empresarial, en concret, els models de gestió del sector constructor i promotor.En l’època franquista existia el Sindicat Vertical, aquest sindicat va tenir diferents presidents, essent l’últim el senyor Miquel Teixidó Pou.

A raó de dissoldre’s el Sindicat Vertical, es va fundar el Gremi de Constructors d’Obres de Mataró i Comarca el dia 30 de juny del 1977, a la seu social del carrer Sant Antoni de Mataró. Aquest Gremi fou presidit per el mateix senyor Miquel Teixidó Pou fins l’any 1983, junt amb el senyor Juan Borja Braulio com a vice-president 1er., el senyor Antonio Nogueras Tarridas com a vice-president 2on., el senyor Juan Valls Pou com a tresorer, el senyor Juan Martí Robert com a secretari i com a vocals els senyors Rafael Buscà Colell, Juan Ribas Buenaventura, Juan Folch Colom, Francisco Arderiu i Luis Soler Magraso. Tot seguit s’incorporaren els delegats en representació dels diferents municipis de la comarca.Recentment la seu del Gremi ha estat traslladada a l’emblemàtic edifici municipal de Can Boada de Mataró, per l’expropiació de l’antiga seu per part de l’Ajuntament de Mataró.

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció.

Edifici “Can Boada”
carrer Pirineus, 17
(cantonada Via Europa)
08303 Mataró (Barcelona)
Telèfon/Fax 93 510 44 75
Mòbil 674 134 854
Correu electrònic info@gremiobresmaresme.org

Intranet | Funciona amb Wordpress | Disseny Web: Claraboia Audiovisual, SCCL

© Gremi de Promotors i Constructors d'Obres de Mataró i Comarca | Avís Legal | Política de Privacitat