CELEBRACIÓ SANT ANTONI

13/07/2017

Com cada any, i amb motiu de la Diada de Sant Antoni, patró dels paletes, el Gremi va organitzar un sopar.

Enguany la celebració va tenir lloc al Restaurant Can Dimas de Mataró, on molt professionals del sector van poder retrobar-se i compartir vivències, anècdotes, angoixes, i també establir noves relacions professionals.

La vetllada va comptar amb una representació del govern local amb la Sra. Núria Calpe, Regidora delegada d’Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Habitatge i la Sra. Núria Moreno, Regidora delegada de Via Pública, Equipaments i Espais Públics. A l’acte també hi va assistir la Sra. Roser Moré, presidenta de la FAGEM i el Sr. Josep Antoni Martínez, vicepresident del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques.

Es va aprofitar l’ocasió per rendir un homenatge a la família Dimas.

FOTO DIMAS

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció.

Edifici “Can Boada”
carrer Pirineus, 17
(cantonada Via Europa)
08303 Mataró (Barcelona)
Telèfon/Fax 93 510 44 75
Mòbil 674 134 854
Correu electrònic info@gremiobresmaresme.org

Intranet | Funciona amb Wordpress | Disseny Web: Claraboia Audiovisual, SCCL

© Gremi de Promotors i Constructors d'Obres de Mataró i Comarca | Avís Legal | Política de Privacitat