El Gremi de Constructors i el Banc Sabadell signen un acord que permetrà als agremiats i familiars accedir a productes i serveis financers en condicions molt favorables

24/04/2017

Juan Jordan López, president del Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca i Santiago Bruna Ramos, en representació del Banc Sabadell han signat un acord de col·laboració a través del qual els agremiats, familiars de primer grau i empleats d’aquests agremiats podran accedir a productes i serveis financers oferts pel Banc Sabadell, en condicions especials, a banda d’una oferta complementària tant de serveis com de productes.

En un moment en el que el sector de la construcció es reactiva i que comencen  a revifar noves promocions al Maresme, aquest acord pren força i representa un impuls pels agremiats, sobretot pel que fa als productes d’Activitat Empresarial que els ofereix Banc Sabadell.

A més d’oferta  activitat empresarial, Banc Sabadell també ofereix productes d’economia personal, d’estalvi i inversió i serveis de Banca a Distància.

IMG_0748

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

és una entitat sense ànim de lucre al servei de les empreses constructores i promotores, donant resposta a les seves necessitats i ésser el seu interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d’alguna manera al món de la construcció.

Edifici “Can Boada”
carrer Pirineus, 17
(cantonada Via Europa)
08303 Mataró (Barcelona)
Telèfon/Fax 93 510 44 75
Mòbil 674 134 854
Correu electrònic info@gremiobresmaresme.org

Intranet | Funciona amb Wordpress | Disseny Web: Claraboia Audiovisual, SCCL

© Gremi de Promotors i Constructors d'Obres de Mataró i Comarca | Avís Legal | Política de Privacitat